Psa. 24:3-4    "Kuka saa astua Herran vuorelle, kuka seisoa hänen pyhässä paikassansa? Se, jolla on  viattomat kädet ja puhdas sydän, joka ei halaja turhuutta eikä vanno väärin."

Matt. 19:14   "Niin Jeesus sanoi: 'Antakaa lasten olla, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta.' "

              8691.jpg     8692.jpg

Niin..... Tämä pönttö syntyi itsetutkiskelun tuloksena. On yllättävän helppoa olla rehellinen omalle itselleen ja Isälle, sillä Hänen rakkauttaan ei mikään muuta ja tunnen sen. Käyn edelleenkin läpi jotain "puhdistuskoulua", mikä on tarpeen, että pääsen edes osittain irti siitä mikä minusta oli tietyillä alueilla tullut.

Toisaalta haluan viestittää myös sitä totuutta, että Jumalan valtakunnan asiat eivät useinkaan tule järjen päätelmien kautta. Kun tietyllä tapaa elää uskonelämää lapsen tavoin, asiat menevät automaattisesti oikein päin. Tähän liittyy niin monia asianhaaroja, että en pysty kaikkea näin äkkiseltään jäsentelemään, mutta kylläpä olisi mielenkiintoinen keskustelunaihe! :O)