Tässä on vähän helpommin luettavissa esitteen tekstit:

 sivu 1:

ERILAINEN NÄYTTELY

Satu Piispa, äiti, opiskelija, käsityöläinen, melkein-media-assistentti, toimittaja… Elämässä on monta rautaa tulessa, ja olennaiseen keskittyminen on usein vaikeaa. Mikä on olennaista? Elämän tarkoitus tietenkin. Mikä on elämän tarkoitus? Minun elämäni tarkoitus on saattaa Isäni luo taivaaseen niin monta ihmistä, kuin pystyn.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

   Näyttelyesineet ovat yhdistelmä käsityötaitoa ja evankeliumin julistusta. Miniatyyrejä olen tehnyt seitsemän vuotta, mutta evankelioiva ”tatsi” niihin tuli vasta vuoden 2005 vaihteessa. Jumala laskee sydämelleni aiheet ja Raamatun paikat, usein materiaaleja ja värejä myöten. Näin syntyvät nämä ”evankeliointipönttöni”, Isän kanssa vuorovaikutuksessa.

 

   Näyttelyn on tarkoitus herättää SINUT, se saattaa aiheuttaa ajatustyötä toisesta mahdollisuudesta. Se saattaa muuttaa sinua. Se saattaa myös muuttaa elämäsi. Katso siis, jos uskallat! ;O)

  sivu 2

 Nuo Arvin uutiset ovat Jeesuksen itsensä sanomat sanat. Hän sanoi myös, että Hän itse on "tie, totuus ja elämä". Kukaan ei siis pääse Isän luo muutoin kuin Jeesuksen kautta. Sinä ihminen, joka luet tätä: MINÄ TIEDÄN, että taivas on olemassa. Ja helvetti. Sinun pelastumisesi taivaaseen kuolemasi jälkeen on ylläolevan "uutisen" mukaan aivan oma asiasi ja oma valintasi.

 Tiedät, että kuolet. Kannattaa siis vakavasti pohtia mahdollisuutta näiden kahden elementin olemassaolosta. Jos tulet siihen tulokseen, että taivas saattaa olla olemassa ja helvetti saattaa olla olemassa, niin ole hyvä ja syvenny asiaan vielä hiukan enemmän.