Room. 10:9 "Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;"

Arvi ei olekaan ennen lukenut näin tärkeitä uutisia! :OD (Kala-symboli muuten tarkoittaa Jeesusta, katsohan tarkkaan Arvin "lunttilappuja"! ;O)  )

  8913.jpg         8914.jpg         8915.jpg 

                                                8917.jpg

Nuo Arvin uutiset on Jeesuksen itsensä sanomat sanat. Hän sanoi myös, että Hän itse on "tie, totuus ja elämä". Kukaan ei siis pääse Isän luo muutoin kuin Jeesuksen kautta. Sinä ihminen, joka luet tätä: MINÄ TIEDÄN, että taivas on olemassa. Ja helvetti. Sinun pelastumisesi Taivaaseen kuolemasi jälkeen on ylläolevan "uutisen" mukaan aivan oma asiasi ja oma valintasi. Tiedät, että kuolet. Kannattaa siis vakavasti pohtia mahdollisuutta näiden kahden elementin olemassaolosta. Jos tulet siihen tulokseen, että Taivas saattaa olla olemassa ja helvetti saattaa olla olemassa, niin ole hyvä ja syvenny asiaan vielä hiukan enemmän.

Pelastuksesi on kiinni hyvin "pienestä" asiasta. Pienestä siis siksi, että se vie ehkä noin viisi minuuttia elämästäsi ja vähemmänkin, jos tahdot. Sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään muuta, kuin konkreettisesti jättää elämäsi Jeesuksen käsiin ja tunnustaa ääneen vaikka ystävällesi heti alkuun, että Jeesuksesta on tullut sinun elämäsi Herra. Ne asiat, joita olet kantanut sydämessäsi ehkä koko elämäsi, voit jättää Jeesukselle yksinkertaisesti vain sanomalla sen Hänelle. Puhu Jeesukselle niinkuin näkisit Hänet, se ettet näe ei tarkoita etteikö Hän olisi vieressäsi. Olitpa millainen tahansa, kuka tahansa, missä tahansa, Hän haluaa pelastaa sinut. Hän rakastaa sinua. Kaikki ei nimittäin ole tässä, vaan jatkoa seuraa ruumiisi kuolemankin jälkeen. Sinä itse päätät (ihan todella ja kirjaimellisesti: vain sinä voit tehdä valinnan). En minä, ei äitisi, isäsi, sisaresi tai veljesi: sinä. Taivas on olemassa. Ja helvetti.